politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prezenta politică privind protecția datelor se aplică în cazul prelucrării datelor cu caracter personal pe care le colectăm când vizitați site-ul nostru web, când utilizați aplicația noastră mobilă, când vă furnizăm serviciile noastre și în cazul prelucrării datelor cu caracter personal ale persoanelor care lucrează pentru companiile cu care desfășurăm (sau intenționăm să desfășurăm) operațiuni de afaceri. 

Confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal este importantă pentru Randstad România SRL și pentru restul companiilor din Grupul Randstad. Avem responsabilitatea de a ne asigura că toate datele cu caracter personal care ne sunt încredințate sunt prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de protecția datelor. 

Prezenta politică explică cine suntem, care sunt scopurile în care putem utiliza datele dvs. cu caracter personal, modul în care le tratăm, persoanele către care le putem dezvălui, unde pot fi transferate sau de unde pot fi accesate și care sunt drepturile dvs.

informații despre politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.