Munca temporară reprezintă o soluție strategică pentru companiile aflate în flux continuu, necesitând expertiză suplimentară în perioade de vârf, pentru proiecte inovatoare sau pentru acoperirea lacunelor temporare de personal din diverse motive, inclusiv absențe medicale sau perioade de concediu.

Dedicăm o echipă specializată în furnizarea serviciului de muncă temporară și avem o bază de date solidă și diversificată, dezvoltată în cei peste 11 ani de activitate. Ne adaptăm soluțiile la dinamica pieței muncii, angajăm rapid și suntem imediat disponibili atât pentru clienți, cât și pentru candidați. Transparența și eficiența definesc colaborarea cu echipa noastră

actorii din cadrul relației triunghiulare de muncă temporară

8 lucruri despre munca temporară

  1. Munca temporară este în conformitate cu principiilor legale.
  2. Munca temporară este în conformitate cu contribuțiile la asigurările sociale.
  3. Contractele colective actuale înseamnă că salariile temporare sunt mai mari decât salariul minim.
  4. După o anumită perioadă de angajare, un lucrător temporar primește același salariu ca forța de muncă permanentă (salariu egal).
  5. Munca temporară este un indicator timpuriu al evoluțiilor de pe piața muncii (Sursă: statistici de la Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă, ianuarie 2021).
  6. Majoritatea lucrătorilor temporari care fac obiectul contribuțiilor la asigurările sociale (83%) lucrează cu normă întreagă (sursă: statistici de la Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă, medie anuală 2020).
  7. Muncă temporară integrată: În perioada iulie 2019 - iunie 2020, în medie 51.000 de refugiați au fost angajați ca lucrători temporari (sursă: statistici de la Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă, ianuarie 2021).
  8. Proporția de lucrători temporari din Romania, măsurată prin numărul total de angajați (rata de penetrare), este în prezent de 2,2% (sursă: statistici de la Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă, ianuarie 2021).

De ce este munca temporară importantă pentru companii?

experții randstad dedicați serviciului de muncă temporară

Dacă ai întrebări referitoare la serviciile noastre sau vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta, echipa noastră dedicată acestui sector este aici să îți ofere răspunsuri și suport.

huzu

ionuț huzu

commercial director

mă interesează serviciul:
politica de protecție a datelor cu caracter personal
abonează-te la newsletter-ul nostru optional
General