despre noi.

Randstad este un lider global în domeniul talentelor, cu viziunea de a fi cea mai echitabilă și specializată companie de talente din lume. În calitate de partener pentru talente și prin intermediul celor patru specializări ale noastre - Operational, Professional, Digital și Enterprise - oferim partenerilor forța de muncă de înaltă calitate, diversă și agilă de care au nevoie pentru a reuși într-o lume în care talentele sunt rare. Îi ajutăm pe oameni să își asigure roluri semnificative, să își dezvolte abilități relevante și să își găsească scopul și apartenența la locul  de muncă. Prin valoarea pe care o creăm, ne angajăm pentru un viitor mai bun și mai durabil pentru toți.

Cu sediul central în Olanda, Randstad operează pe 39 de piețe și are aproximativ 40 000 de angajați. În 2023, am sprijinit 2 milioane de talente să își găsească un loc de muncă și am generat un venit de 25,4 miliarde de euro.

prezența noastră globală în 2023.

global presence

perspectiva anului 2023 - cifre cheie.

a snapshot of 2023 – key figures

cronologia istoriei.

image of randstad timeline history

randstad românia.

Randstad România contribuie la dezvoltarea pieței muncii din România de peste 18 ani, facilitând anual integrarea a peste 3.000 de talente în poziții de muncă adecvate competențelor lor.

Cu cele două sedii din țară ( București și Slatina), gestionăm eficient piața resurselor umane la nivel național, asigurând livrarea fiecărui proiect cu un nivel de excelență distinctiv.