cine eşti tu?

Află ce facem pentru tine în situații specifice pentru a îți asigura confidențialitatea datelor.

confidențialitatea ta contează pentru noi

Această notificare privind protecția datelor se aplică prelucrării datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru web, utilizați aplicația noastră mobilă, când vă oferim Serviciile noastre Randstad Romania și prelucrării datelor cu caracter personal ale persoanelor care lucrează pentru companii cu pe care le desfășurăm (sau intenționăm să le desfășurăm) afaceri.

Confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal este importantă pentru Randstad România SRL și pentru restul companiilor din Grupul Randstad. Avem responsabilitatea de a ne asigura că toate datele cu caracter personal care ne sunt încredințate sunt prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de protecția datelor.

Prezenta politică explică cine suntem, care sunt scopurile în care putem utiliza datele dvs. cu caracter personal, modul în care le tratăm, persoanele către care le putem dezvălui, unde pot fi transferate sau de unde pot fi accesate și care sunt drepturile dvs.