nu este doar un loc de munca este o carieră.

Vrem cei mai buni oameni și investim în dezvoltarea lor.  Prin expertiza noastră, exploram adevăratul lor potențial și îi ajutăm să își constuiască cariera cu sfaturi utile.

vino și lucrează alături de noi
Randstad Romania
human forward

începe cu tine

Ca și tine, ne propunem să obținem maximum din oportunitățile tale.  Pentru a face asta avem nevoie de tine.

povestea mea de succes

Colegii noștri vorbesc despre cum își imaginau viitorul lor atunci cand erau copii, cum și-au început cariera și cum și-au găsit profesia cu alaturi de cea mai importantă companie de consultanță în domeniul resurselor umane.

 • https://www.randstad.ro/candidati/cariera-la-randstad/raluca-nita/

  Raluca Niță

  branch manager

  Raluca este în prezent team manager în cadrul filialei Slatina și lucrează cu entuziasm alături de echipa Randstad România de 4 ani. Inițial ca și consultant, ulterior ca team manager.

  Citește povestea ei!

 • Marinela Dan

  team leader

  Marinela și-a început cariera alături de Randstad acum 13 ani. Inițial in Obiettivo Lavoro ulterior rămânând alături de echipa Randstad. Parcursul ei de la assistant manager la team leader, îl aflați citind povestea ei. 

 • Ioana Lungoci ( Vitan )

  branch manager

  A început colaborarea în Septembrie 2016, pe un rol de Office Manager. În prezent ocupă un rol de Branch Manager, coordonand o echipa nouă, tânără, extrem de energică și motivată. 

  Citește povestea ei!

 • Marinela Cirstea

  branch manager

  În urmă cu 8 ani și-a început cariera la Randstad ca recruiter, avand o experiența anterioara de doar 7 luni ca HR și Admin suport. Astăzi este unul dintre managerii noștri de succes și a știut încă de la început că aceasta este cariera pe care ar dori să o urmeze. Faceți cunoștință cu Marinela Cirstea.

 • Andreea Golea

  sr. hr consultant

  Andreea a început să lucreze alături de echipa Randstad acum 5 ani, inițial ca Jr. Consultant mai târziu ca Sr. HR Consultant. Vrei să afli ce își dorea să devină și cum a ales să lucreze alaturi de noi? Citește povestea ei!

 • Alexandra Gustea

  junior team coordinator

  A început  activitatea în cadrul Randstad în 2018 ca junior hr consultant, iar acum este junior team coordinator. Motto-ul ei este "get out of comfort zone" 
  Citiți povestea ei!

 • Alexandru Cornea

  team coordinator

  A început activitatea în cadrul Randstad în mai 2019 ca junior HR consultant, ajungând în scurt timp team coordinator.

  "Întotdeauna mi-a plăcut să-i ajut pe cei din jurul meu. Însă nu m-am gândit niciodata că o sa ajung la acest nivel, să-mi pot pune amprenta în cariera celor din jurul meu"

  Citește povestea lui!

 • Andrei Zeldea

  account manager & junior coordinator

  HR-ul pentru Andrei nu este doar o carieră, ci este intermediul perfect prin care, cu pasiune, dedicare și entuziasm, poate ajuta oamenii să descopere ceea ce li se potrivește.

  Citește povestea lui!

 • Cristina Ghioca

  HR Business Partner

  Cristina a început activitatea în cadrul Randstad în noiembrie 2019 ca HR Business Partner. 

  Pe lânga activitatea pe care o are pe parte de recrutare aceasta oferă și susținere tuturor colegilor astfel încât competențele acestora și nivelul de motivație să fie ridicate.

  Pentru a afla mai multe citește poveste ei!

du-ți cariera la un nivel superior.

80% din pozițiile noastre de conducere sunt în baza promoțiilor interne. Ai grijă de propria ta carieră, întrucât suntem antreprenori chiar din prima zi, iar tu îți creezi oportunitățile de carieră la Randstad.

Randstad ca loc de muncă

Pentru noi, beneficiile atractive, muncă pe termen lung, siguranță și echilibru între viață și profesie, înseamnă că ne pasă unul de celălalt.

learn more