rol esențial pe piața muncii.

Considerăm că adevăratele conexiuni nu sunt făcute doar prin date și algoritmi. Este nevoie, de empatie, comunicare și instinct. Instinct uman. Într-o lume tehnologizată, amprenta umană face diferența.

profilul companiei

Încă din 1960, Randstad aduce împreună talentele și oportunitățile pentru a crea povești de succes.

Continuăm cu mândrie o misiune ambițioasă – Shaping the world of work.

află mai multe

tech & touch

Randstad este în continuă perfecționare a celor mai actuale tehnologii, apreciind modul prin care inovația are impact asupra relațiilor cu partenerii noștri.

În timp ce solicitările actuale din lumea muncii se bazează pe un echilibru între digital și interacțiune personală, noi considerăm că tehnologia modernă poate oferi de fapt o experiență mult mai personală decât tehnicile tradiționale utilizate în procesul de recrutare.

Prin Randstad Innovation Fund (RIF), evaluăm peste 2000 de platforme digitale anual, pentru a ne putea sprijini partenerii  în  transformarea strategiei și atragerea mult mai eficientă a talentelor de care au nevoie.

Viziunea noastră Tech & Touch a evoluat datorită achiziției recente a Monster Worldwide, Inc.

Pe mai departe ne dorim să îmbinăm amprenta umană si expertiza noastră cu soluții tehnologizate și să transformăm modalitatea prin care oamenii și job-urile se conectează.

te conectăm cu oportunități

profesionale de top,

mai mult decât un recruiter, dar ca și ghidul tău în carieră.