povestea noastră.

lumea se schimbă.

Trăim într-o epocă digitală, o epocă a schimbărilor tehnologice constante, transformând rapid modul de viată, stilul de lucru și relatia cu cei din jur. Tehnologia a devenit o componentă a vietii de zi cu zi; este motorul invizibil care pune în mișcare lumea din jurul nostru. 

Într-o economie în continuă evoluție, solicitările sunt diferite. Modul de lucru este într-o continuă schimbare, influențând abilitățile și talentele. Noile soluții și instrumente digitale în domeniul HR influențează piața muncii prin schimbarea drastică a modului în care oamenii se conectează cu locurile de muncă și rolul pe care noi îl jucăm în acest spațiu. 

Angajatorii și candidații au nevoie de soluții rapide, într-un mod care până acum nu părea posibil, influențând modul în care lucrăm. Prin urmare, Randstad investește puternic în noile tehnologii, făcând un salt uriaș în lumea tehnologică. 

Obținem cunoștințe și expertiză externă prin achiziții și cu ajutorul Randstad Innovation Fund (RIF), dar și prin inovarea prin intermediul evoluției digitale. Acest lucru ne va permite să ne consolidăm noul rol și să ne asigurăm poziția de lider în industrie, devenind predominant tehnologizați. 

Călătoria noastră nu este doar despre transformarea digitală. Deși tehnologia inovatoare va fi necesară în viitor pentru conectarea clienților și a candidaților, îmbunătățirea instrumentelor technologice nu este sfârșitul poveștii. 

Oferirea unei experiențe digitale eficiente este doar începutul - ceea ce contează cel mai mult și va avea un impact considerabil este valoarea unică adăugată: contribuția calitătii umane pe care o aducem. Într-o lume digitală în continuă schimbare, clienții și candidații caută un partener de încredere. 

Aici, la intersecția între tehnologie și umanitate, este locul în care ne putem distinge de competiție prin furnizarea unei adevărate experiențe umane.

cum am început

Considerăm că legăturile reale nu sunt făcute doar prin date și algoritmi - ele necesită implicarea umană. Empatie. Intuiţie. Instinct. Aceste calități umane au definit Randstad încă de la început. În acest fel au fost exprimate valorile puternice prin care Randstad a fost fondat și care rămân relevante și astăzi: to know, to serve, to trust, striving for perfection, and simultaneous promotion of all interests. Cunoscând mai multe, putem întâmpina mai bine clienții și candidații noștri, oferindu-le relații bazate pe încredere.

Această încredere este sporită prin eforturile continue de perfecționare, promovând în același timp interesele tuturor părților interesate și ale societății în ansamblu. Urmând aceste valori fundamentale am avut șansa cunoașterii în profunzime a clienților și a candidaților. Cu o înțelegere aprofundată a lumii muncii venim în sprijinul candidaților pentru a-i ajuta să își atingă adevăratul potențial și a-i susține pe drumul lor către succes. Valorile noastre garantează că oamenii sunt mereu centrul procesului nostru.

o diferență semnificativă

Într-o lume bazată pe tehnologie, umanitatea este cea care asigură continuitatea. Știm din experiența noastră că partea umană face diferența. Știm cât de important este un loc de muncă. Am fost întotdeauna pasionați să susținem oamenii și organizațiile să-și atingă adevăratul potențial. Acesta este rolul Randstad în societate. Fiecare dintre noi face tot posibilul pentru a susține succesul candidaților și clienților noștri. Pentru a atinge acest obiectiv, folosim tehnologia în avantajul nostru. Aplicăm inovații digitale pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Pentru a face procesul inteligent, simplu și eficient.

În același timp, recunoaștem aceste eficiențe pentru ceea ce sunt: calea de atingere a scopului final. O cale prin care li se permite oamenilor să se concentreze asupra celui mai important aspect - conexiunea personală; creăm o experiență HR cât mai umană, una care ne permite să punem întrebările corecte, să vedem dincolo de un CV sau un Job Description, care ne ajută să înțelegem sufletul unei companii, pentru a ajuta clienții și candidații noștri să evolueze. Aceasta este esența strategiei Tech & Touch. Tehnologia care permite atingerea umană, permițând oamenilor să schimbe modul în care gândesc și lucrează susținuti de tehnologie.

partener de încredere

Astăzi avem rolul unic de a redefini modul în care ne conectăm cu clienții și candidații noștri. Să  fii partenerul uman și de încredere într-o lume a muncii condusă de tehnologie, va conduce la o apreciere și mai mare din partea celor pe care îi susținem. Va oferi clientilor si candidatilor noștri implicarea umană și atentia pe care o doresc. Și, în cele din urmă, ne va permite să maximizăm, în viitor, ocuparea forței de muncă și creșterea economică pentru societate. Combinând pasiunea noastră pentru oameni cu puterea tehnologiei actuale, vom crea o experiență care este în mod clar mai umană.

Noi o numim evoluție umană. human forward.