Găsirea dragostei la locul de muncă nu ar trebui să fie motorul cheie din spatele schimbării rolurilor. De ce să nu faci ceva diferit în această zi a îndrăgostiților și să găsești un loc de muncă ce îți va plăcea.

esti într-un loc de muncă pe care îl iubești?

De Ziua Îndrăgostiților, luați-vă ceva timp pentru a reflecta asupra inspirației adusă pentru prima dată la muncă. Îți poți aminti prima ta zi de muncă? Dincolo de emoțiile primei zi, fără îndoială, sunteți entuziasmați, aveți convingere în propriile abilități și sentimentul că opțiunile de carieră încep să se deschidă pentru tine. Dar, uneori, fiecare zi la locul de muncă se simte ca o zi gri de februarie nefiind singurul în această situație. Atunci când responsabilitățile la locul de muncă devin rutină, este normal ca emoția inițială să se estompeze. Vestea bună este că indiferent de parcursul tău în carieră, puteți reaprinde întotdeauna flacăra, chiar și după terminarea lunii de miere. Iată patru sfaturi despre cum să găsești dragoste (în ceea ce faci) la locul de muncă.

totul este despre tine.

Încercați să fiți o versiune și mai bună a voastră, în muncă dezvoltarea personală este esențială. De exemplu, puteți lua în considerare oportunități suplimentare de învățare prin cursuri online, seminarii și ateliere. Dacă doriți cu adevărat să vă impresionați șeful, dedicați-vă ceva timp la muncă pentru a citi cele mai recente tendințe din industrie pentru a vă îmbunătăți cunoștințele. De asemenea, ar trebui să profitați de canale precum LinkedIn pentru a vă extinde rețeaua de conexiuni profesionale - nu știți niciodată când și de unde, o oportunitate va veni.

gândiți-vă la munca pe care ați iubit-o.

Gândiți-vă la unul dintre cele mai vechi și mai memorabile succese la locul de muncă.  Nu trebuie neapărat să fie ceva important, fie că este un proiect care a mers bine, un moment în care șeful te laudă sau chiar un conflict pe care l-ai rezolvat. Ce se întâmpla la vremea aceea? Cu cine și la ce lucrați? Faceți o listă a factorilor comuni cu privire la situațiile de muncă pe care le-ați iubit în trecut și vedeți dacă există modalități prin care le puteți îmbina în responsabilitățile actuale.

dragoste motivațională.

În fiecare zi este ușor să pierdeți din vedere motivul pentru care facem lucrurile pe care le facem. Dacă sunteți un profesionist în domeniul resurselor umane, de exemplu, orele de ședințe interminabile ar putea să vă distragă atenția asupra activitați principale - îndrumarea in carieră. Dar indiferent de cariera pe care ați ales-o, există întotdeauna un scop sau un obiectiv mai înalt, chiar dacă este ceva atât de simplu precum să vă sprijiniți familia, să vă provocați sau să întâlniți oameni noi. Nu uita din când în când să ai un moment de reflecție, să-ți amintești de aceste lucruri. Gândește-te la ce te motivează să te menții prompt la locul de muncă și reaminteșteți-le atunci când te simți puțin descurajat. Va ajuta.

găsește dragoste într-un nou loc de muncă.

Din nou, nu neapărat cu o altă persoană, ci într-un nou rol. Acum, când noul an s-a instalat, luați ceva timp să vă gândiți la situația dvs. actuală de lucru si gândiți-vă la rezoluțiile propuse. Este posibil să fi setat, de exemplu, o rezoluție pentru un program de fitness sau o dietă, dar ți-ai făcut o rezoluție  pentru 2020 aplicabilă vieții profesionale? Găsirea unui loc de muncă care te angajează zi de zi, înseamnă că trebuie să fii ambițios. Nu te limita chiar de la început, dar ia în considerare cu adevărat ce rol 

te-ar face să te dai jos din pat și pleci la muncă în fiecare dimineață entuziasmat. 

Randstad te poate ajuta. Folosirea unei agenții te poate ajuta si ghida în căutarea unui de loc de muncă. Consultanții din Randstad, vor potrivi experiența ta cu pozițiile - trimiteți CV-ul dvs. acum.