Nimeni nu face exact ceea ce faci tu sau în același mod în care o faci. Aceasta este o declarație de realitate, nu o judecată de valoare. Și dacă nu crezi că ești unic - gândește-te din nou!

La fel ca amprentele digitale, nu există doi oameni la fel. Fiecare amprentă este unică și imposibil de reprodus, așa cum este valoarea carierei și aptitudinile unice ale fiecărei persoane.

descoperă-ți punctele forte în carieră.

Acest lucru este esențial pentru a-ți menține ascensiunea în carieră și pentru a-ți crește succesul în căutarea unui loc de muncă. Și nu în ultimul rând, având în vedere că peisajul angajărilor și al pieței muncii este la fel de schimbător precum este vremea din Melbourne/ UK într-o singură zi, este important să îți evidențiezi puncte forte și să te adaptezi constant.

Mulți dintre noi au trecut prin momente în care ne-am întrebat dacă suntem cu adevărat unici sau avem ceva cu adevărat distinctiv de oferit. Ne simțim adesea, în esență, că nu avem nimic special.

de la "nimic special" la descoperirea unicității.

De peste 20 de ani, în lumea recrutării, s-au pus întrebări precum: "Ce te face cu adevărat unic?" sau "Care sunt realizările tale de care ești cel mai mândru?".

Multe răspunsuri duc în direcția de „Nimic special”.

Indiferent de abilități sau de nivelul de experiență, mulți se confruntă cu sentimentul că nu sunt unici sau nu au ceva cu adevărat distinctiv de oferit. Ei simt în esență, că nu sunt cu nimic speciali.

pentru că tu ești special
pentru că tu ești special

Dar, hai să clarificăm această perspectivă. Oamenii pot fi conștienți că sunt competenți și fac o treabă bună. Cu toate acestea, poate exista o deconectare între realitate și judecățile de valoare de sine.

Atunci când aplici pentru un nou rol, este esențial să comunici modul în care rezolvi problemele, aduci soluții integrate și contribui la coeziunea echipei etc. Există o logică în spatele îmbrățișării unicității tale și a modului în care aceasta interacționează în organizații, relații și succes.

cauți un loc de muncă?

vezi toate rolurile