Găsirea dragostei la locul de muncă nu ar trebui să fie motorul cheie din spatele schimbării rolurilor. De ce să nu faci ceva diferit azi și să găsești un loc de muncă ce îți va plăcea.

ești într-un loc de muncă pe care îl iubești?

Îți poți aminti prima ta zi de muncă? Dincolo de emoțiile primei zile, fără îndoială, ești entuziasmat, ai convingere în propriile abilități și sentimentul că opțiunile de carieră încep să se deschidă pentru tine. Uneori, locul de muncă, se simte ca o zi gri de februarie, dar stai linistit nu ești singurul în această situație. Atunci când responsabilitățile la locul de muncă devin rutină, este normal ca emoția inițială să se estompeze. Vestea bună este că indiferent de parcursul tău în carieră, poți reaprinde întotdeauna flacăra, chiar și după terminarea lunii de miere. Iată patru sfaturi despre cum să găsești dragoste (în ceea ce faci) la locul de muncă.

totul este despre tine.

Încearcă să fi o versiune și mai bună a ta. În muncă dezvoltarea personală este esențială. De exemplu, poți lua în considerare oportunități suplimentare de învățare prin cursuri online, seminarii și ateliere. Dacă dorești cu adevărat să evoluezi, dedică timp pentru a citi cele mai recente tendințe din industrie și articole relevante. De asemenea, ar trebui să profiți de canale precum LinkedIn pentru a îți extinde rețeaua de conexiuni profesionale - nu ști niciodată când și de unde, o oportunitate va veni.

gândește-te la munca pe care ai iubit-o.

Gândește-te la unul dintre cele mai vechi și mai memorabile succese la locul de muncă.  Nu trebuie neapărat să fie ceva important, poate fi un proiect care a mers bine, un moment în care șeful te laudă sau chiar un conflict pe care l-ai rezolvat cu succes. Ce s-a întâmplat la vremea aceea? Cu cine și la ce ai lucrat? Fă o listă a factorilor comuni cu privire la situațiile de muncă pe care le-ai iubit în trecut și vezi dacă există modalități prin care le poți îmbina în responsabilitățile actuale.

dragoste motivațională.

În fiecare zi este ușor să pierdem din vedere motivul pentru care facem lucrurile pe care le facem. Dacă ești un profesionist în domeniul resurselor umane, de exemplu, orele de ședințe interminabile ar putea să îți distragă atenția de la activitatea principală - îndrumarea în carieră. Dar indiferent de cariera pe care ai ales-o, există întotdeauna un scop sau un obiectiv mai înalt. Chiar dacă este ceva atât de simplu precum să îți sprijini familia, să îți extinzi limitele , un nou începtu sau să întâlnești oameni noi. Nu uita din când în când să ai un moment de reflecție, să-ți amintești de aceste lucruri. Gândește-te la ce te motivează să te menții prompt la locul de muncă și reaminteșteți-le atunci când te simți puțin descurajat. Va ajuta.

găsește dragoste într-un nou loc de muncă.

Nu neapărat într-o nouă companie, ci într-un nou rol. Acum, când noul an s-a instalat, i-ați ceva timp să te gândești la situația actuală de lucru si la rezoluțiile propuse. Este posibil să fi setat, de exemplu, o rezoluție pentru un program de fitness sau o dietă, dar ți-ai făcut o rezoluție  pentru 2020 aplicabilă vieții profesionale? Găsirea unui loc de muncă, care te angajează zi de zi, înseamnă că trebuie să fii ambițios. Nu te limita chiar de la început, dar ia în considerare cu adevărat ce rol te-ar face să te dai jos din pat și să pleci la muncă în fiecare dimineață entuziasmat. 

Randstad te poate ajuta. Folosirea unei agenții te poate ajuta si ghida în căutarea unui de loc de muncă. Consultanții din Randstad, vor potrivi experiența ta cu pozițiile - trimiteți CV-ul dvs. acum.