Deci, ce ai făcut în timpul carantinei?

Va fi probabil cea mai folosită întrebare în interviurile din 2020 până în 202. Cum îi vei spune viitorului tău angajator că ți-ai folosit timpul productiv, mai degrabă decât să bei vin și să joci jocuri video?

Desigur, este total acceptabil să ai o întrerupere a contractului, iar angajatorul tău nu s-ar aștepta neapărat să îți îmbunătățești CV-ul, să faci voluntariat sau să înveși noi abilități în fiecare zi în toată acestă perioadă.

Onestitatea este întotdeauna cea mai bună politică și suntem aici pentru a te ajuta să ai un fir narativ pozitiv și creativ în povestea ta din timpul acestei perioade în care vei explica care au fost activitățile pentru care ți-ai dedicat timpul.

jocuri video.

În loc să spui „Am jucat jocuri video” alternativa ar putea fi, „Am folosit o gamă de tehnologie / software pentru a ajuta la luarea deciziilor, construirea echipei și navigarea mea prin provocări”

antrenamente.

În loc să spui „Am făcut ore de sport în casă” alternativa ar putea fi „Am avut grijă de sănătatea și de bunăstarea mea mentală - asta m-a ajutat să rămân concentrat, să fiu motivat și să îndeplinesc obiectivele stabilite”.

vizionarea documentarelor.

În loc să spui „Am urmărit documentare pe Netflix ™” alternativa ar putea fi „Am urmărit documentare diverse și convingătoare, care mi-au stârnit interesul în explorarea unor noi moduri de gândire șicum să se descompună procese.”.

dependenta de telefon.

În loc să spui „am stat cu telefonul în mână defilând pe Instagram ™” alternativa ar putea fi, „am vizitat virtual cea mai mare galerie foto din lume, unde am descoperit arta nouă, în timp ce am fost inspirat să-mi dezvolt propriile abilități artistice ”.

Dar pe o notă mai serioasă, de ce nu încerci să îți avansezi abilitățile curente sau să învățați noi abilități, în timp ce carantina este încă activă Exista o mulțime de resurse pentru a te ajuta să înveți și să lucrați cu succes de la domiciliu.

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, primul lucru de facut este să vă actualizați CV-ul.

Consultați centrul nostru de cariera pentru mai multe sfaturi.