Head hunters - cunoscuți și ca recrutori sau consultanți în resurse umane - lucrează împreuna cu companiile pentru a găsii talentele potrivite și îi ajută pe angajați să-și construiască în mod conștient carierele, pentru a găsi locul de muncă ideal pentru ei.

Sarcina lor este de a găsi angajații cei mai potriviți pentru funcții deschise - adică candidați - prin apropierea cererii de ofertă, prin potrivirea diferitelor nevoi ale companiilor și lucrătorilor. Aceștia contactează potențialii candidați într-un proces de căutare folosind un proces tehnilogic modern, adaptat la tendințele actuale ale pieței, și apoi restrânge cercul în funcție de competențele importante pentru compani și perspectivele angajaților.

de ce este interesantă această profesie?

Frumusețea recrutării constă în complexitatea sa: având în vedere atât interesele ofertei locurilor de muncă, cât și ale celor care caută un loc de muncă, având în vedere managementul complet al procesului necesar ocupării postului, dar și în calitate de mediator strategic, un consultant poate deveni cu adevărat eficient

În această profesie, există o oportunitate specială de a avea impact asupra vieții și carierelor altora, de a ajuta pe cineva să găsească un nou loc de muncă este o misiune de care merită să te bucuri în fiecare zi!

ce caracterizează un consultant HR în Randstad?

  • Sarcini complexe, centrate pe oameni, dar orientate și spre afaceri - nu există două zile la fel! Utilizând cunoștințele și experiența lor de piață, consultanții noștri pot să îi conducă pe cei care caută un loc de muncă către cariera mult visată, sprijinindu-i în orice etapă a dezvoltării carierei lor.
  • Grad înalt de autonomie: întregul proces de selecție - de la a cunoaște poziția, până la găsirea și intervievarea candidaților și ocuparea postului - este în mâinile recrutorilor noștri.
  • Abordare specializată și specifică industriei, orientată spre învățare. Datorită contactului constant cu companiile, clienții și candidații, gama largă de cunoștințe despre tendințele pieței forței de muncă, problemele actuale de resurse umane și recrutarea sunt elemente esențiale acestui loc de muncă.

de ce abilități ai nevoie pentru a fi un head hunter?

Deși la Randstad, competențele învățabile au prioritate adesea asupra calificărilor specifice și experienței anterioare de muncă, anumite abilități sunt cu siguranță importante pentru succes:

  • Abilități excelente de comunicare, empatie - pentru a facilita lucrul împreună cu candidații, clienții și colegii.
  • Management eficient al proiectului și al timpului - urmăriți procesele paralele și coordonați sarcinile.
  • Abordare de vânzări - pentru a ține cont de obiectivele și strategia de afaceri, pentru a lucra productiv.
  • Gândire orientată spre dezvoltare - pentru a afla și a aplica cunoștințele internaționale corporative și pentru a crea oportunități de progres.
headhunter
headhunter

carieră la Randstad.

Vrem să lucrăm cu cei mai buni profesioniști, motiv pentru care este important pentru noi să facem loc dezvoltării personale. De ce ar trebui să ne contactați?

  • Toate cunoștințele unei companii multinaționale cu prezență în 38 de țări sunt disponibile într-o organizație locală de dimensiuni medii, unde colegii se recunosc și se susțin reciproc.
  • Recrutare, dezvoltarea afacerilor, resurse umane, IT, marketing, drept sau finanțe - oricare ar fi punctele tale forte, vei găsi locul de muncă perfect pentru tine.
  • Avantajele atractive: un loc de muncă sigur pe termen lung și un echilibru între viața personală și cea profesională.