raluca

Raluca Niță

Raluca este în prezent team leader în cadrul filialei Slatina și lucrează alaturi de echipa Randstad România de 4 ani. Inițial ca și consultant, ulterior ca team leader.

Citește povestea ei!

  1. Ce visai să devii când erai mic/ă?În copilărie mi-am imaginat mai multe joburi, cu fiecare etapă pe care o parcurgeam. Îmi doream sa fiu șofer pe mașina de gunoi (era o apariție în cartier, iar procesul pe care îl făcea arăta în mintea mea ca o "tehnologie a viitorului"), apoi - "mămică de meserie" (cumva implicită în dorințele tuturor fetițelor, însă nu doar pentru eventualii mei copii, ci și pentru părinții mei. Visam să vină vremea să îi mai "cresc" și eu pe ei.) Mai târziu am vrut să fiu scriitor de felicitări, să îi ajut pe cei care nu au inspirație.

  2. Ce studii ai urmat?Am studiat Literatura Engleză și Geografie.
  3. Care a fost primul tău loc de muncă?Traducător Limba Engleză.
  4. Ce te-a inspirat să devii recruiter? Acest job reprezintă pt mine răspunsul la o întrebare pe care mi-am adresat-o mereu - ceea ce fac eu aduce vreo schimbare mie sau celorlalți? Cu acest gând, și cu dorința de a lucra la el în fiecare zi, am adăugat bucuria de a mă trezi dimineața, însă nu doar pentru mine. Pentru că este vorba despre a face ceea ce îți place într-un mediu constant alert, din care pleci în fiecare zi cu încă o lecție învățată. 
  5. De ce Randstad ?Eu sunt un om al emoțiilor. Mă impresionează oamenii din jurul meu, învăț din poveștile lor de viață. Apreciez oamenii pe care îi am alături, mă inspiră și mă ajută să cresc. Randstad este locul în care empatia reprezinta o calitate, nu o slăbiciune. Locul în care nu jobul definește oamenii, ci oamenii definesc jobul.