1. Ce visai să devii când erai mică?
  Când eram mică visam să am un job în care să aplic pasiunea mea: să creez ceva frumos, artistic, să ajut prin creație, în special oamenii; mă vedeam lucrând încojurată de oameni pe care să ii fac să zâmbească- prin imagini frumoase, sprijin, împărtășire de experiențe. Încă de mică eram dependentă de socializare.Conturând cele de mai sus îmi doream să devin artist.
 2. Ce studii ai urmat?
  Tendința mea spre uman, spre frumos a conturat evident studiile urmate: Liceul cu profil Filologic ( Engleză, Franceză, Istorie ), Facultatea de Sociologie, Universitatea din Sibiu și Masterul Managementul Resurselor Umane, Facultatea de Asistență Socială și Sociologie București
 3. Care a fost primul tău loc de muncă?
  Lucrător comerical- în primul an de studenție :)
 4. Ce te-a inspirat să devii recruiter?
  Oportunitatea de a cunoaște în detaliu, de a învăța, de a îmbunătăți, de a evolua prin analiză, aplicare, explorare liberă și nelimitată a instinctului și deciziilor umane. Este un rol care te formează la toate nivelurile pe care le poți avea, bineînteles dacă vrei să vezi realul avantaj. Cu siguranță îți dă oportunitatea de a deveni MAI BUN la modul general- personal și profesional.
 5. De ce Randstad ?
  Si atunci și acum spun ÎNTOTDEAUNA Randstad, aș alege și a doua oara Randstad pentru ca am simțit apartenența și am fost convinsă ca este locul în care îmi doresc să rămân mult timp, înca după primul impact vizual, după prima imagine pe care am văzut-o la interviu- estetic, oameni- ulterior modul de lucru, încrederea, recunoașterea reală, nelimitatea oportunităților și flexibilitatea. Lista poate categoric continua!