Andrei Zeldea

engagement & ​talent ​coordinator

ce visai să devii când erai mic?

Când eram foarte mic mă visam să fiu bucătar. În adolescență mă imaginam un arhitect de succes, iar, după un timp, mi-am dorit să fiu un ghid pentru cei care vor să-și găsească calea profesională. So, here I am, being passionate about people and their stories. :)

ce studii ai urmat?

Am urmat studiile universitare în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Management.

care a fost primul tău loc de muncă?

Primul loc de muncă a fost în cadrul companiei Koton. Loc în care comunicarea cu oamenii și dorința de a-i ajuta primau.

ce te-a inspirat să devii recruiter?

În timpul facultății am făcut parte dintr-o organizație studențească numită ASER. Acolo am descoperit cât de frumoasă poate fi o comunitate care se ghidează după valori faine și împărtășește ceea ce ea știe mai bine: idei, contexte și oportunități pentru cei din jur. Am gândit de la zero procese de recrutare personalizate, am creat profiluri de candidați și am întâlnit oameni fantastici. Astfel, am descoperit cât de mult îmi place să lucrez cu oamenii, să-i înțeleg real, și să-i ajut așa cum pot. Până la urmă, ce scop este mai măreț decât acela de a ajuta?

de ce Randstad? 

Pentru că am întâlnit un om despre care am știut că vreau să-mi devină model profesional și, de ce nu, personal. După primele 5 minute de discuție mi-am dat seama de calitățile pe care vreau să le dobândesc în acest domeniu, iar prin calități mă refer la partea umană. Prietenia, deschiderea și generozitatea de a-și oferi timpul, m-au făcut să-mi doresc intens această oportunitate. De ce? Pentru că în sfârșit aveam un model de la care pot învăța lucruri pe care să le ofer, la rândul meu, mai departe și întâlnisem un om care credea mult în mine și în potențialul meu. Iar pentru asta, pentru că mi-a schimbat traiectoria în bine, nu pot decât să-i fiu extrem de recunoscător și să-i mulțumesc.