de la junior recruiter la sales manager

Te-ai întrebat vreodată cum e să evoluezi constant în cadrul unei companii? Cum e să simți că ai sprijinul necesar pentru a te dezvolta și a ajunge la potențialul tău maxim? Astăzi îți prezentăm povestea colegului nostru Alexandru Cornea, un exemplu de succes în cadrul echipei Randstad.

Alexandru s-a alăturat echipei noastre în 2019, ca Junior Recruiter. Pasiunea lui pentru domeniul resurselor umane și dorința de a învăța l-au propulsat rapid pe scara ierarhică. În primul an de activitate în companie, el a reușit să ocupe poziția de Senior Recruiter. În acest timp a dezvoltat relații foarte bune cu membrii echipei, lucru care l-a făcut să își descopere abilitățile de lider, dându-și seama că este un bun comunicator, un bun ascultător și un mentor dedicat echipei sale. Astfel că la scurt timp a ocupat succesiv pozițiile de Team Leader, Team Manager și ulterior Branch Manager. Acum, alege să își pună talentul și experiența în slujba partenerilor noștri în calitate de Sales Manager.

ce îl motivează pe Alex?

"Îmi place să știu că activitatea mea are un impact pozitiv atât pentru partenerilor noștri, cât și pentru echipa Randstad. Mă motivează diversitatea proiectelor și satisfacția de a contribui la succesul lor. De asemenea, îmi doresc să aduc proiecte noi, interesante, care să aducă plus valoare."

un sfat pentru tinerii ambițioși:

"Să aibă răbdare cu ei și să nu-și pună limite. Să greșească, pentru că doar așa vor învăța și vor evolua."

câteva fun facts despre Alex:

Mâncarea preferată: Pește și fructe de mare
Vacanță la mare sau la munte: Ambele
Filmul sau cartea preferată: Scent of a Woman

Alexandru Cornea este un exemplu de perseverență, dedicare și pasiune pentru domeniul resurselor umane. Povestea lui ne inspiră și ne demonstrează că succesul este posibil prin muncă, ambiție și sprijinul unei echipe unite. El este o dovadă a faptului că dacă ești suficient de pasionat și motivat, mai ai nevoie doar de un loc potrivit în care să poți prospera și în care să îți poți construi o carieră de succes.

Ești ambițios, motivat și dornic de a învăța? Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

citește alte povești de succes ale colegilor noștri.

citește