bucătar.

oferă detalii

oferă detalii
Organisation/Department

Bucătărie tradițională - specific pescăresc.



Job description

Căutăm o persoană care asigură următoarele activități:

● Prepararea mâncărurilor tradiționale românești, cu accent pe preparatele din
pește (saramură, borș de pește etc.).
● Asigurarea calității ingredientelor și prezentarea estetică a preparatelor.
● Crearea de rețete autentice și inovatoare, respectând tradiția culinară
românească.
● Colaborarea cu personalul de servire pentru a asigura o experiență plăcută
pentru clienți.
● Menținerea curățeniei la locul de muncă și respectarea normelor de igienă
alimentară.
● Participarea la aprovizionare și gestionarea stocurilor de ingrediente.



Requirements

● Experiență anterioară ca bucătar, preferabil în preparate tradiționale
românești.
● Cunoștințe solide despre tehnicile de gătit specifice preparatelor din pește.
● Abilități organizatorice și capacitatea de a lucra sub presiune.
● Pasiune pentru gastronomie și dorința de a învăța și îmbunătăți constant
abilitățile culinare.



Offer
  • contract de munca nedeterminat;
  • program de L-V, intervalul 8:00-17:00;
  • salariu fix;
  • pachet de relocare (cazare și masă).


Applications

andra.ilie@randstad.ro

Organisation/Department

Bucătărie tradițională - specific pescăresc.



Job description

Căutăm o persoană care asigură următoarele activități:

● Prepararea mâncărurilor tradiționale românești, cu accent pe preparatele din
pește (saramură, borș de pește etc.).
● Asigurarea calității ingredientelor și prezentarea estetică a preparatelor.
● Crearea de rețete autentice și inovatoare, respectând tradiția culinară
românească.
● Colaborarea cu personalul de servire pentru a asigura o experiență plăcută
pentru clienți.
● Menținerea curățeniei la locul de muncă și respectarea normelor de igienă
alimentară.
● Participarea la aprovizionare și gestionarea stocurilor de ingrediente.



Requirements

● Experiență anterioară ca bucătar, preferabil în preparate tradiționale
românești.
● Cunoștințe solide despre tehnicile de gătit specifice preparatelor din pește.
● Abilități organizatorice și capacitatea de a lucra sub presiune.
● Pasiune pentru gastronomie și dorința de a învăța și îmbunătăți constant
abilitățile culinare.



Offer
  • contract de munca nedeterminat;
  • program de L-V, intervalul 8:00-17:00;
  • salariu fix;
  • pachet de relocare (cazare și masă).


Applications

andra.ilie@randstad.ro

rezumat

accelerați aplicația prin partajarea profilului

Te-ai abonat cu succes la alertele personalizate de joburi.