alege randstad

Opțiunea ta de top pentru resurse umane de încredere și servicii de recrutare.

 • punem la dispoziție o vastă bază de candidați gata să se relocheze în străinătate. 
 • deținem acreditarea necesară pentru intermedierea și plasarea candidaților peste hotare. 
 • avem o echipă dedicată și implicată în comunitatea locală, ceea ce ne permite să dezvoltăm strategii personalizate pentru echipa ta. 
   

beneficiile colaborării cu randstad

Sourcing avansat pentru identificarea potențialilor candidaților. Expertiza noastră în sourcing HR pentru găsirea talentelor. Echipele noastre - experți în recrutarea în diverse domenii.
Cu ajutorul metodelor și instrumentelor noastre avansate, nu ne limităm la candidații activi în căutarea unui loc de muncă; identificăm și înțelegem candidații cu potențial real.
Utilizăm cunoștințe complete pentru a aplica metode avansate de sourcing, incluzând baze de date interne, platforme de recrutare și căutări directe de ultimă generație pe rețelele de social media, pentru a identifica candidații de succes.
Avem consultanți specializați într-o gamă largă de domenii, inclusiv necalificați, semicalificați și calificați, blue-collar și domeniul medical.

mediere

Servicii de intermediere autorizată pentru angajarea cetățenilor români în străinătate.

Suntem acreditați conform Legii nr. 156/2000 privind protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate și oferim recrutare și selecție de personal pentru colaboratori din țările Uniunii Europene. Ne asigurăm că procesul de intermediere respectă legislația țării gazdă și facilităm semnarea contractului de muncă cu angajatorul străin.
proces mediere

procesul randstad de recrutare

Procesul nostru eficient de recrutare:

 1. Analiza postului: consultanții noștri vor efectua o analiză detaliată a descrierii postului, inclusiv cercetarea și analiza pieței pentru a înțelege nevoile tale.
 2. Recrutare și selecție: vom identifica și selecta candidații potriviți pentru poziția respectivă, asigurându-ne că se potrivesc perfect cerințelor tale.
 3. Interviuri Randstad: candidații selectați vor participa la interviuri Randstad, unde vor fi prezentate detaliile postului și se va realiza o evaluare a profilurilor lor.
 4. Prezentarea raportului candidaților: vom furniza un raport cuprinzător cu CV-urile, prezentarea și evaluarea candidaților admisi de Randstad.
 5. Monitorizarea candidaților: vom urmări și susține candidații pe tot parcursul procesului de recrutare, asigurându-ne că totul decurge bine.
 6. Feedback de la clienți: vom solicita feedback-ul tău pentru a confirma alinierea noastră și pentru a efectua modificările adecvate.

solicită ofertă

mă interesează serviciul:
politica de protecție a datelor cu caracter personal
abonează-te la newsletter-ul nostru optional
General

echipa noastră

Dacă ai întrebări referitoare la serviciile noastre sau vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta, echipa noastră dedicată acestui sector este aici să îți ofere răspunsuri și suport.