consultanța de personal

misiunea noastră

La ceea ce ne pricepem în mod special: facem legătura cu succes a oamenilor și companiilor, astfel încât toată lumea să câștige pe termen lung - fiind client, candidat sau partener.

Echipa noastră oferă asistență exact acolo unde ai nevoie de noi. Cu expertiză locală și o rețea internațională, lucrăm peste granițele naționale.

Având în atenție clientul, operăm la nivel regional și în diferite industrii. Suntem în contact cu solicitanți din toată România și – dacă este necesar – și din întreaga lume.

la ce să te aștepti?

Cauți de ceva vreme candidatul potrivit pentru postul tău vacant?

Posturile vacante din compania ta devin un risc pentru afacerea ta?

Un lucru este cert, dacă ne predai sub-procesele sau întregul proces de recrutare obții capacitate suplimentară și te poți concentra asupra activității tale de bază.

În calitate de furnizor principal de servicii de personal din România și din întreaga lume, suntem partenerul tău pentru soluții personalizate de personal. Cu noi ai acces la specialiștii și lideri potriviți atunci când ești în căutare de personal în domenii funcționale individuale. De asemenea, beneficiezi de expertiza noastră cu sfaturi privind optimizarea și implementarea proceselor de recrutare. În consultări, abordăm în mod explicit situația ta pentru a te înțelege mai bine, compania ta și provocările din resursele umane.

Scopul nostru este să îți oferim o soluție personalizată și să găsim exact managerii și specialiștii potriviți pentru posturile tale vacante.

Te poți baza pe noi ca partener pe termen lung.

#betterwork

Pentru că ne dorim ca recrutarea să fie cât mai ușoară și eficientă pentru tine.

contactează-ne

Experții noștri în recrutare și consultanță

Dacă ai întrebări referitoare la serviciile noastre sau vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta, echipa noastră dedicată acestui sector este aici să îți ofere răspunsuri și suport.

huzu

ionuț huzu

commercial director

contact

Cu ce te putem ajuta?

mă interesează serviciul:
politica de protecție a datelor cu caracter personal
abonează-te la newsletter-ul nostru optional
General