Continuăm seria poveștilor de succes cu al nostru coleg, Cornel Feraru, un adevărat exemplu de evoluție și determinare în cadrul echipei de la Randstad și un adevărat izvor de pasiune și motivație ce îi inspiră pe toți cei din echipa lui. 

În august din 2021, o zi caniculară clasică perioadei, Randstad primește un "upgrade" - Cornel Feraru se alătură echipei. (Și nu, nu a venit cu manual de instrucțiuni!) Cornel preia funcția de Team Leader cu toată energia lui proaspătă și cu zâmbetul pe buze. Deși era nou-nouț în companie, s-a integrat foarte repede și a început să lege prietenii frumoase cu ceilalți colegi.

Cu fiecare zi ce trecea, Cornel se dovedea a fi un adevărat maestru în gestionarea echipei. Și uite așa, în doar doi ani, a fost promovat din nou și a ajuns Branch Manager.

ce îl motivează pe Cornel?

”Motivația vine din rezultatele colegilor din echipă și de satisfacția partenerilor pentru care reușim să facem o treabă bună. Desigur oportunitățile de dezvoltare și provocările pe care le întâlnesc zilnic sunt, de asemenea, o sursă de motivație constantă ”

un sfat pentru tinerii ambițioși ce sunt interesați de recrutare

”Sfatul pe care il dau, inclusiv colegilor din echipă, este sa aibă răbdare, să-și acorde timp de învățare si, mai ales, să înțeleagă că în recrutare rezultatele nu vin peste noapte, ci este nevoie de efort, perseverență, rezistență la stres și o foarte, foarte bună înțelegere a nevoilor partenerilor.” (și multă cafea! Da, chiar dacă nu ai menționat-o, știm cu toții că e esențială!)

câteva fun facts despre Cornel

Pe lângă muncă, Cornel este un pasionat de puzzle-uri și călătorii cu mașina.
”Iubesc să conduc pentru că îmi încarcă mereu bateriile și totodată mă ajută să ajung în locuri frumoase, pline de energie pozitivă”. Dar ceea ce îl face cu adevărat fericit este cultura italiană, de la filmele italiene, până la mâncarea, orașele și limba lor.

Povestea lui Cornel Feraru nu este doar o relatare a reușitelor sale profesionale, ci și o ilustrare a pasiunii, perseverenței și prieteniei. Prin implicarea sa și devotamentul față de echipă, Cornel ne amintește că drumul către succes este pavat cu muncă grea, dar și cu bucuria colaborării și a susținerii reciproce.
 

citește alte povești de succes ale colegilor noștri.

citește