înapoi în siguranță la locul de muncă în noul normal.

Randstad promovează și oferă permanent un mediu de lucru sigur și sănătos,  aplicând adecvat regulile și măsurile de prevenire necesare. Angajamentul nostru este la fel de puternic și în prezent, în contextul răspândirii Coronavirusului.

 

statement

Revenirea la locul de muncă și redimensionarea unui nou viitor al muncii este esențială pentru asigurarea sănătății și bunăstării angajaților dar și a unei redresări economice puternice. Alianța „Safely Back to Work” inițiată de Randstad, Grupul Adecco și Manpower Group în martie 2020 și-a extins cu succes rețeaua de parteneri participanți și este condusă acum de asociația mondială a industriei, Confederația Mondială pentru Ocuparea Forței de Muncă (WEC). În calitate de lider al acestei alianțe, WEC va continua să angajeze federațiile țărilor și membrii sectorului privat, colaborând strâns cu autoritățile locale și cu alte părți interesate relevante, pentru a sprijini o revenire sigură la muncă pentru angajați și organizații la nivel global, consolidând rolul critic al sectorului privat de servicii pentru ocuparea forței de muncă, în stimularea piețelor de muncă sănătoase rezistente și recuperarea economică pentru țări, organizații și persoane fizice, deopotrivă, într-un mediu post-Covid 19. Pentru mai multe informații sau pentru a vă alătura Alianței în creștere, vizitați wecglobal.org .

protocoale de sănătate și siguranță.

După ce este sigur pentru redeschiderea întreprinderilor, sănătatea și bunăstarea forței de muncă este de cea mai mare importanță. Luați în considerare sănătatea și siguranța din orice unghi și luați măsuri suplimentare pentru a proteja sănătatea angajaților și a clienților. Pentru a vă ajuta să definiți un protocol adecvat de securitate și sănătate pe măsură ce treceți înapoi la muncă, Randstad a adunat măsuri și bune practici pentru a vă ajuta să vă protejați angajații. Doriți să aflați mai multe despre resursele noastre?

citiți mai mult

Safely Back to Work

Prin ultimele sale cercetări, alianța a dezvoltat o bază și o sursă de bune practici pe care încearcă să le împărtășească liber catre public. Scopul este ca organizațiile de toate tipurile și dimensiunile să utilizeze această cercetare pentru a identifica și aplica practicile care le vor pune în funcțiune într-un mod sigur, sănătos și productiv.

descărcați cele mai bune practici

program de lucru

Lucrăm de acasă pentru siguranța candidaților, clienților și colegilor noștri, programul fiind același.
Facem tot posibilul pentru a reduce răspândirea virusului și pentru a proteja grupurile cu expunere mai mare la boală de infecție.
Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați Randstad.

birourile noastre