Munca temporară reprezintă o soluție strategică pentru companiile aflate în flux continuu, necesitând expertiză suplimentară în perioade de vârf, pentru proiecte inovatoare sau pentru acoperirea lacunelor temporare de personal din diverse motive, inclusiv absențe medicale sau perioade de concediu.

Dedicăm o echipă specializată în furnizarea serviciului de muncă temporară și avem o bază de date solidă și diversificată, dezvoltată în cei peste 11 ani de activitate. Ne adaptăm soluțiile la dinamica pieței muncii, angajăm rapid și suntem imediat disponibili atât pentru clienți, cât și pentru candidați. Transparența și eficiența definesc colaborarea cu echipa noastră

actorii din cadrul relației triunghiulare de muncă temporară

why randstad

We dedicate a specialized team in providing staffing solutions, together with a strong and wide database, developed in over 11 years of activity.

We understand and adapt our solutions to labor market trends.

We respond promptly and we are immediately available for the clients and candidates.

experții randstad dedicați serviciului de muncă temporară

Dacă ai întrebări referitoare la serviciile noastre sau vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta, echipa noastră dedicată acestui sector este aici să îți ofere răspunsuri și suport.

huzu

ionuț huzu

commercial director

mă interesează serviciul:
politica de protecție a datelor cu caracter personal
abonează-te la newsletter-ul nostru optional
General