customer suport specialist | bucuresti

postat
contact
bianca manole, randstad romania
tip job
permanent
aplică acum

descriere job

postat
locație
bucuresti
sector
SSC
tip job
permanent
număr de referință
350 / 464
contact
bianca manole, randstad romania
NU este obligatoriu să vă înscrieți CV-ul pentru a aplica pentru această poziție, dar dacă aveți o versiune actualizată, este un ajutor important pentru noi. Dacă nu este actualizat sau nu este disponibil acum, îl puteți încărca mai târziu, în orice moment când vă conectați la profilul dvs.
Ești o persoană comunicativă, deschisă spre soluționarea diverselor situații și ți-ar plăcea să lucrezi într-un mediu dinamic și profesionist? Dacă da, trimite-ne CV-ul tău pentru a ne cunoaște!

Job description

Vrei să știi ce presupune acest rol?
Job-ul implică o bună comunicare cu oamenii și totodată soluționarea diverselor probleme pe care aceștia le întâmpină accesând una dintre cele mai mari platforme online. De asemenea, activitatea constă în preluarea situațiilor prin telefon/mail (inbound) și efectuarea ticketelor prin e-mail.


Requirements

Suntem în căutare de persoane pasionate de comunicare și de interacțiunea cu oamenii, empatice și atente la detalii. Este importantă orientarea spre rezolvarea problemelor, răbdarea de a asculta și a răspunde nevoilor clienților.