talent acqusition/ recruiter | bucureşti

postat
contact
randstad romania
aplică acum

descriere job

postat
locație
bucureşti, bucuresti
sector
Resurse umane
număr de referință
1569 / 2076
contact
randstad romania
NU este obligatoriu să vă înscrieți CV-ul pentru a aplica pentru această poziție, dar dacă aveți o versiune actualizată, este un ajutor important pentru noi. Dacă nu este actualizat sau nu este disponibil acum, îl puteți încărca mai târziu, în orice moment când vă conectați la profilul dvs.


Offer

Recruiter experimentat in industria financiara aflat in cautare de noi oportunitati? 

Lucky us and you! Avem o companie din Big4 cu care am vrea sa iti facem cunostinta, isi cauta coleg in echipa de specialisti in recrutare. 

Cum probabil poti sa iti dai seama, obiectivul tau va fi sa gasesti talentele pentru pozitiile deschise in cadrul companiei, majoritar roluri de finance, diferite niveluri de senioritate. 

Este foarte apreciata experienta in procese de recrutare end-to-end (inclusiv ofertare), inclusiv sau in mod special pentru industria financiara sau industrii conexe - minim 2 ani. 

Se doreste sa existe foarte bune abilitati de direct sourcing, interviewing si comunicare, eventual tehnici avansate de recrutare pe Linkedin. 

Spiritul antreprenorial este de dorit, fiecare recruiter isi gestioneaza in mod autonom proiectele si este responsabil de atingerea obiectivelor si de comunicarea cu Hiring managerii si candidatii. 

Partea administrativa este implicita - vei fi direct responsabil de gestionarea datelor personale ale candidatilor cu care esti in proces. 

Se lucreaza majoritar remote, dar isi doresc sa mai existe si zile de birou, pentru conectarea echipei.