operator productie - reglor | dascălu

postat
contact
randstad romania
aplică acum

descriere job

postat
locație
dascălu, ilfov
sector
Joburi Blue Colar
număr de referință
765 / 773
contact
randstad romania
NU este obligatoriu să vă înscrieți CV-ul pentru a aplica pentru această poziție, dar dacă aveți o versiune actualizată, este un ajutor important pentru noi. Dacă nu este actualizat sau nu este disponibil acum, îl puteți încărca mai târziu, în orice moment când vă conectați la profilul dvs.


Job description

Vei fi responsabil cu modul de reglare a utilajelor, vei interveni pentru a corecta parametrii când apar abateri în proces și vei înregistra în proces, în foaia de control modificările de ajustare efectuate, fiind responsabil pentru calitatea produselor obținute.

Requirements

Care sunt cerintele?

  •  Să cunoască tehnologia de fabricație a produselor și modul de funcționare a echipamentul, precum și al echipamentului auxiliar, precum și procedurile referitore la pornirea / oprirea utilajelor;
  •  Să cunoască modul de citire și semnificația parametrilor mașinilor și a echipamentului auxiliar;
  •  Susține echipa din care face parte în toate activitățile pe care le desfășoară;


Offer

Suntem in cautarea persoanei portivite pentru rolul Operator Productie, pentru un mare producator de PET-uri . Cautam o persoana cu experienta minim 6 luni in procese tehnologice de Injectie PET, cu bune abilitati de organizare si coordonare a activitatilor si a echipei de lucru.
Applications

lucia.negru@randstad.ro

0738770541